Qui som?

Comèdia

Hola a tots!! Nosaltres som els Einsteins, un grup molt encantador i divertit de 1r ESO C de l’Escola Pia d’Igualada, la nostra pàgina web tracta sobre la comèdia de situació, ens hem fet uns grans especialistes sobre ella i us volem demostrar com és de divertida, a part nosaltres també ho som molt, ja que sempre ens fem un fart de riure quan treballem junts, i a més ens agrada molt a tots el teatre i gravar vídeos perquè la gent entengui més bé les coses. Esperem que gaudiu molt i que aprengueu moltes coses noves.

Ara si voleu ens podeu conèixer més bé:

Hola! Jo soc la Vinyet, la coordinadora dels Einsteins, tinc dotze anys vaig a l’Escola Pia d’Igualada a primer ESO C amb els meus companys. M’agrada molt fer atletisme i encara m’agrada més competir amb els del meu club, a part gaudeixo molt de la lectura dels llibres. El que no m’agrada gens és que la gent em molesti i que em desconcentrin quan treballo.

Hola, com esteu?! Jo soc la Doaa, la secretaria del grup: els Einsteins. Tinc dotze anys i a l’agost en faré tretze, vaig a 1r ESO C a l’Escola Pia d’Igualada amb els meus companys de classe. M’agrada molt fer esport i sobretot muntar a cavall, us preguntareu per què, la veritat m’agraden molt els animals i sobretot els cavalls, em donen molt bona vibra i és molt divertit. El que no m’agrada és que quan camino se’m posin per davant, no ho suporto! Tampoc m’agrada veure a algú sol i apagat.

Hola a tots i totes!

Jo em dic Xavi i tinc dotze anys visc a Igualada i soc l’ajudant del grup dels Einsteins estudio a l’escola pia d’igualada igual que els meus companys. M’agrada molt jugar a futbol, anar amb bicicleta i estar amb la família i els amics, moltes vegades vaig a la platja així que també m’agrada molt anar-hi. No m’agrada gens el bròquil i que em molestin, tampoc m’agrada la lectura, ja que se’m fa avorrit.

Hola, jo soc el Pol!

Soc el portaveu de l’equip i el més divertit de tots, m’agrada el futbol gespa perquè és molt divertit tot i que jo faig futbol sala i també gaudeixo molt jugant a la Nintendo Switch, llegint llibres com el Diari de Greg, fer Lego i un animal que m’agrada molt és el gos, fa bastant de temps vaig tenir un, una cosa que ja no suporto és que em demanin callar, i per últim és que facin bromes que em molestin. Fins aviat!